Iskanje po izdelkih

Posebna ponudba

Za posebne zahteve glede designa, materialov(odsevne, karbon, glitter, glow in the dark,.. nalepke) in velikosti grafik, nas kontaktirajte - uresničimo lahko vsako vašo željo.

Povezane storitve

avtonalepke
moj-plakat-si
neo-studio
Naročanje

Izbira

V naši spletni trgovini lahko naročite cartattoje, ki si ji želite. Najprej iz menija izberite tip avto nalepke, ki si jo želite. Odpre se vam prikazna stran z vsemi motivi v tej kategoriji. Izberite motiv, ki si ga želite. Na podstrani določite še velikost in barvo avto nalepke. Določite količino in kliknite gumb "dodaj v košarico".

Nadaljujete lahko z nakupi, lahko pa zaključite naročilo s pregledom košarice in nadaljevanjem postopka naročila.

Prijava

Za naročilo v spletni trgovini ni nujno, da registrirate uporabniško ime (to storite tako, da pri registraciji odkljukate "Registrirajte novo uporabniško ime"), vnesti pa morate svoje podatke za kontakt in dostavo. Registracija uporabniškega imena pa vam omogoča, da svoja naročila pregledate, popravljate in dodajate naslove, in obnovite shranjeno košarico od prejšnjega obiska strani. 

Košarica

Predogled košarice imate vedno na desni strani. Za predogled morate biti prijavljeni v spletno trgovino. Z klikom na "Pokaži košarico" se vam razkrijejo podrobnosti vašega trenutnega naročila. Lahko spreminjate količino ali izdelke brišete iz košarice.

Če imate kodo darilnega bona za popuste, jo vpišite v polje pod košarico, da se vam obračunajo ugodnosti.

Zaključek naročila

Za zaključek naročila klinite "Zaključi naročilo" v košarici. Če ste prijavljeni(v kolikor niste, se vam ponudi možnost za registracijo v spletno trgovino), se boste znašli na naslednji strani kjer urejate:

1. Naslov za dostavo in podatki o plačniku. Preglejte jih, podatke lahko seveda spreminjate. Kliknite "Naslednji korak" za naprej.

2. Način dostave. Določite način dostave - ali dostava na vaš naslov ali osebni prevzem na poslovni enoti podjetja Neostudio d.o.o. na Kranjski cesti 3 v Šenčurju. Kliknite "Naslednji korak" za naprej.

3. Način plačila. Določite način plačila - ali plačilo ob dostavi na dom ali plačilo po predračunu na RAČUN: SI56 05100 - 8012696128 pri Abanka Vipa d.d., SKLIC: 00 - ŠT. NAROČILA

4. Zaključek naročila. Vnesite še morebitna dodatna navodila v zvezi z naročilom ter potrdite naročilo z klikom na "Potrdite naročilo"

Prejeli boste račun na vaš e-poštni naslov.  Nato pa samo še počakate na dostavo(v kolikor ste jo označili). Svoj novi cartatto boste imeli že čez nekaj dni.
 


V cene je vključen DDV. Pri naročilu nad 60€ je pošiljanje brezplačno.
Pogoji poslovanja
Poslovna priložnost

Ali želite svojo dejavnost digitalnega tiska in razreza folij dvigniti na nov nivo?

Ponujamo vam priložnost, da si z enim paketom zagotovite primat v slovenskem spletnem prostoru, kar se tiče avtografik, razreza in montaže nalepk za vozila.

Z vidnimi domenami, podpornimi sistemi in usklajenim razvojem komercialnih znamk si zagotovite več zanimanja za vaše storitve in posledično rast vaših prihodkov.

V kompletu dobite:

  • 3 domene: cartattoo.si, avtonalepke.si in mojplakat.si
  • 3 integrirani sistemi za naročanje avtonalepk, plakatov in zbiranje povpraševanj za tisk
  • Vse grafike za prodajo na cartattoo.si v digitalni obliki za izrez
  • Celoten branding v digitalni obliki in izvorna koda
  • Baza podatkov naročnikov in povpraševanj
  • Svetovanje in podpora

Kontakt

Za vse informacije in povpraševanja pošljite sporočilo na

jure@neostudio.si

x